30 مرداد 1402 - 09:50

نقض حقوق زنان؛ تراژدی بزرگ در رژیم صهیونیستی

وقتی سال گذشته ناآرامی ها و اغتشاشات در چند شهر کشورمان آغاز شد و گروهی اوباش به بهانه مرگ «مهسا امینی» و حمایت از حقوق زنان، دست به تخریب اموال عمومی و شخصی مردم زدند، رسانه های خارجی و غربی به پوشش و بازتاب این اغتشاشات در ایران پرداختند.
کد خبر : 14924

پایگاه رهنما:

وقتی سال گذشته ناآرامی ها  و اغتشاشات در چند شهر کشورمان آغاز شد و گروهی اوباش به  بهانه مرگ «مهسا امینی» و حمایت از حقوق زنان، دست به تخریب اموال عمومی  و شخصی مردم زدند، رسانه های خارجی و غربی به پوشش و بازتاب این اغتشاشات در ایران پرداختند. در این میان، شبکه های صهیونیستی و عبری زبان، شبانه روز به پوشش ناآرامی ها در ایران و تهیه گزارش های تبلیغاتی و دروغین از وضعیت زنان ایران مشغول شدند.

صهیونیست ها به پوشش رسانه ای اکتفا نکرده و اقدام به تولید محتوا، برگزاری تجمعات و اقدامات تبلیغاتی تحت عنوان حمایت از حقوق زنان در ایران کردند. سران و مقامات رژیم صهیونیستی به شکل علنی در فضای مجازی و مصاحبه ها حمایت خود را از اغتشاشگران اعلام و برای آنها آرزوی موفقیت کرده و اشک تمساح برای زنان ایرانی ریختند.

صهیونیست ها اقداماتی از قبیل تولید فیلم و ارسال پیغام حمایت از اغتشاشگران تا فراخوان تجمع در سرزمین های اشغالی به جهت ابراز همدردی با اغتشاشگران، تا نورپردازی شعار «زن، زندگی، آزادی» بر روی ساختمان وزارت خارجه رژیم صهیونیستی انجام داده و تمام تلاش خود را کردند تا خودشان را دلسوز و نگران زنان ایران نشان دهند.

اما سوالی که در اینجا مطرح می شود، این است که آیا برای رژیم صهیونیستی، زنانی که در سرزمین های اشغالی زندگی می کنند و جزو افراد تحت حاکمیت این رژیم محسوب  می شوند، فاقد هر گونه حقوق اجتماعی هستند و ارزشی برای این رژیم ندارند؟ آماری که از وضعیت و کیفیت زندگی زنان صهیونیست در سایت های عبری زبان منتشر می شود، شرایط تاریک و وحشتناکی را  از آنها در سرزمین های اشغالی نشان می دهد.

حقوق زنان ؛ تراژدی که سانسور می شود

نمی‌توان به‌صورت دقیق آمار تجاوز جنسی در سرزمین‌های اشغالی را اعلام کرد، چرا که به گفته رسانه‌های صهیونیستی، تمام جرائم و گزارش‌های منتشرشده از تجاوزات جنسی تنها بخش کوچکی هستند که در آن قربانیان تصمیم به افشاء آن گرفته‌اند و در عمل چیزی در حدود ۹۰ درصد از جرائم جنسی صورت گرفته در سرزمین‌های اشغالی گزارش نمی‌شود و در صورت گزارش نیز معمولاً رسیدگی نمی‌شود.

البته آمارهایی نیز در رابطه با این مسئله منتشرشده است که دریکی از این آنها، آمار و ارقام قابل‌توجهی ذکرشده است. باید به این موضوع توجه داشت که وسعت سرزمین‌های اشغالی تحت تسلط صهیونیست‌ها ۲۲٬۱۴۵ کیلومتر مربع است، مساحتی کمتر از استان بوشهر، اما علی‌رغم این وسعت نه‌چندان بزرگ سرزمین‌های اشغالی، اگر فقط میزان و آمار آن دسته از جرائم جنسی که افشا و رسیدگی شده است را در نظر بگیریم، به نسبت وسعت ناچیز سرزمین‌های اشغالی، میزان تجاوزات جنسی یک رقم بسیار بالا و تعجب‌آور محسوب می‌شود.

بر اساس تخمین‌های وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، از هر سه زن، یک زن در طول زندگی خود مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرد، یعنی ۸۴۰۰۰ زن در هر سال مورد تجاوز واقع می‌شوند. این بدان معناست که تخمین زده می‌شود در اسرائیل روزانه حدود ۲۳۰ مورد تجاوز جنسی رخ می‌دهد!

همچنین بر اساس شاخص خشونت ملی که توسط این وزارتخانه سال‌ها قبل منتشر شد، میزان جرائم خشونت جنسی در اسرائیل ۱۰ درصد بیشتر از میانگین نرخ کشورهای توسعه‌یافته است.

مقصر اصلی تجاوز جنسی، خود زنان  هستند

نگاه مسئولان رژیم به زنان تعجب برانگیز است. صهیونیست‌ها معتقدند که وقتی مردها یک زن را می‌بینند نمی‌توانند خودشان را کنترل کنند و غریزه جنسی‌شان فعال می‌شود و این تقصیر مردان نیست، بلکه مشکل زنان است! درواقع اگر علیه یک زن تجاوز جنسی صورت بگیرد، این‌یک موضوع طبیعی است.

اخیراً یک دختر اسرائیلی به نام گالیا که به دلیل مورد تجاوز جنسی واقع‌شدن به یک پناهگاه فرستاده‌شده بود تا تحت درمان و محافظت قرار بگیرد، در همان پناهگاه نیز مجدداً مورد تجاوز و آزار اذیت قرار گرفت! این دختر اسرائیلی در این رابطه به شبکه ۱۲ اسرائیلی گفته است از روز اولی که به پناهگاه رسید، موارد خشونت زیادی را تجربه کرده است. هیچ‌کس سعی نکرد به وی کمک کند و حتی مسئول پناهگاه او را سرزنش کرده و به وی گفته است که مردان نمی‌توانند غریزه و تمایلات جنسی خود را کنترل کنند و مقصر این موضوع خود آن دختر است!

بدبختی‌های زنان اسرائیلی به اینجا ختم نمی‌شود و مشکل دیگری در این رابطه  وجود دارد. بسیاری از فعالان زنان در سرزمین‌های اشغالی، اسرائیل را بهشتی برای مجرمان جنسی می‌دانند. بررسی و نگاه به سوابق برخورد با مجرمان جرائم جنسی در اسرائیل این موضوع را روشن می‌سازد. درواقع کسانی که در سرزمین‌های اشغالی مرتکب جرائم جنسی می‌شوند، با حداقل‌ترین مجازات و جریمه‌های ممکن روبه‌رو می‌شوند و حتی دوران محکومیت خود را نیز به‌صورت کامل نمی‌گذرانند.   محمد طباطبایی

ارسال نظرات